Spring naar hoofd-inhoud

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn een RDW erkend Kentekenloket u kunt dus bij ons terecht voor het overschrijven en/of schorsen van uw auto ,scooter, motor en caravan.

 

Een nieuwe auto, scooter of motor kopen of juist verkopen? Dan is het verplicht om deze direct op de naam van de nieuwe eigenaar te zetten. Dit noemen we het kenteken overschrijven. Op deze pagina lees je alles wat jij wilt weten over het overschrijven van je kenteken.

 

Wat kost een kenteken overschrijven?

De kosten voor het overschrijven van een voertuig en kenteken zijn overal in Nederland 10,10 euro. Het maakt dus niet uit of je dit bij ons of de RDW zelf doet.

 

 

Bij ons Kentekenloket kun je terecht voor aanvullende en relevante diensten rondom je auto. Zo kun je het overschrijven bij ons combineren met o.a:

Aankoopkeuring

Wil je een auto kopen, maar heb je geen idee in welke staat die is? Bij ons Kentekenloket heb je zo een aankoopkeuring geregeld. En dus maximale zekerheid voor jou.

APK-keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt de auto beoordeeld op verkeersveiligheid, milieu en registratie.

Zomercheck

Voorkom vervelende verrassingen wanneer je op vakantie gaat. Controleer je auto op alle onderdelen die belangrijk zijn voor een lange rit.

Wintercheck

Als je van plan bent in de winter op vakantie te gaan is een wintercheck erg belangrijk als het om veiligheid gaat. Op deze manier ben je goed voorbereid op gladheid en sneeuw.

Airco-check

Voorkom defecten, laat je airco regelmatig checken. Een goed werkende auto betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook bij aan de verkeersveiligheid. Vanuit de airco-check wordt er advies gegeven voor een eventuele airco-onderhoudsbeurt.

Airco-service

Het is belangrijk dat uw airconditioning goed wordt onderhouden en optimaal blijft werken. Alle onderdelen van uw auto aircosysteem worden nagelopen en uw complete airco in de auto wordt gecontroleerd en schoongemaakt.

Banden (controle)

Banden wisselen is belangrijk, omdat jouw banden niet gelijkmatig slijten. Zomerbanden en winterbanden zijn ontwikkeld om je maximale verkeersveiligheid te bieden tijdens de seizoenen. Ga veilig op weg en wissel op tijd je banden.