Spring naar hoofd-inhoud

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor € 69,- uw auto schimmel, Bacterie en virus vrij! Gratis i.c.m grote beurt en slechts € 39,- i.c.m APK en of kleine beurt.

Ja je leest het goed! wij hebben het nieuwste Ozon apparataat van Texa die claimt uw auto geheel te reinigen van schimmels, Bacterien en nu dus ook virussen!

 

In de nasleep van de COVID-19 pandemie wordt het desinfecteren van het voertuig een noodzakelijke service bij het dagelijks voertuigonderhoud. Texa ontwikkelde een gepatenteerd toestel met exclusieve functies die elke bacterie of virus in het voertuig en de werkplaats doodt. 

Volledig geautomatiseerd proces
Ozon (O₃) vernietigt op een efficiënte manier alle virussen en bacteriën op voorwaarde dat de concentratie ervan correct is. Het AIR2 SAN toestel genereert de juiste ozonconcentratie in het voertuig of kleine werkruimte en bouwt het daarna tot een veilige concentratie terug af. Door de ingebouwde temperatuur- en luchtvochtigheidssensoren is het niet nodig om de AIR2 SAN vooraf in te stellen. De gebruiker kan het toestel eenvoudig starten met een afstandsbediening of via een APP.

•     Reconversie van de ozon in zuurstof aan het einde van de procedure
Na het saneren van de ruimte wordt de ozon vaak alleen nog door middel van beluchting afgebroken. Deze procedure vergt niet alleen veel tijd, maar brengt ook het risico met zich mee dat het voertuig wordt gebruikt met ozonconcentraties die nog te hoog zijn om irritaties of vergiftigingen uit te sluiten. In plaats daarvan voert AIR2 SAN, zodra de sanering is voltooid, een omgekeerde cyclus uit, waarbij de resterende ozon wordt omgezet in zuurstof. Daardoor wordt een onmiddellijk leefbaar en veilig passagierscompartiment gegarandeerd. Pas wanneer de ozon weer op een natuurlijk niveau is, verschijnt er een groen licht dat aangeeft dat de operatie is voltooid op de APP.

•     APP & afdrukbaar servicerapport
Met de APP kunnen wij de voortgang van het proces stap voor stap controleren.

U krijgt een een rapport mee als bewijs dat de auto succesvol is gereinigd.