Spring naar hoofd-inhoud

 

 

 

 

 

 

 

 

Auto reparatie en onderhoud in Raalte

Regelmatig auto-onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig auto-onderhoud bent u bij Auto Centrum Raalte aan het juiste adres. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine onderhoudsbeurt: Auto Centrum Raalte is altijd de beste keus. Bij Auto Centrum Raalte onderhouden wij alle automerken en wij zijn tevens gespecialiseerd in Mercedes bedrijfswagens.

Waarom onderhoud of reparatie bij Auto Centrum Raalte?

Bij Auto Centrum Raalte werken echte vakmensen. Ze hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur kunnen wij de meest uiteenlopende reparaties en onderhoud volgens fabrieksspecificaties uitvoeren.

PLAN EEN AFSPRAAK

Het belang van onderhoud

Regelmatig auto-onderhoud voorkomt onnodig dure reparaties.

Met goed en regelmatig onderhoud voorkom je onverwachte reparaties. We kunnen onderhoud en reparaties vaak zelfs uitvoeren mét behoud van fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie

In Europese regelgeving is vastgesteld dat de fabrieksgarantie behouden blijft ongeacht het onderhoudadres. Voorwaarde is wel dat het merkonafhankelijke autobedrijf het onderhoud volgens de geldende fabrieksspecificaties uitvoert.
Onafhankelijke autobebdrijven in Nederland hebben toegang tot die fabrieksspecificaties inzake onderhoud.
Wel is het zo dat als zich een garantieprobleem voordoet, de autobezitter hiervoor naar de merkdealer behoort te gaan.
Het betreft hier immers garantie van de fabrikant, en de merkdealer is de vertegenwoordiger van die autofabrikant.